Porumbacu de Jos Nr.278, 557190, Sibiu

(+40)269-522022

office@durus.ro

În fabricile de ciment, pentru extracția pietrei sau pentru producerea asfaltului, desfășurarea optimă a procesului depinde în mare măsură de infrastructura tehnică. Condițiile sunt aspre, fapt ce determină ca uzura abrazivă să fie ridicată.

Inginerii noștri nu sunt preocupați doar de identificarea cauzelor, ci și de stabilirea măsurilor necesare de prevenție. În urma celor 14 ani de experiență, suntem capabili să oferim clienților noștri din industria cimentului și soluții personalizate. Zonele cele mai solicitate ale șnecurilor sunt îmbunătățite cu elemente rezistente la uzură, iar în cazul zonelor mai puțin solicitate folosim un material compozit ceramic Nano-Seal.

Alte industrii

Industria ceramică

Industria ceramică

Durus își ajută clienții din industria ceramică cu utilaje atât pentru pregătirea materialelor, cât și pentru extrudare.

Ceramică fină

Ceramică fină

Oferim servicii de fabricare, recondiționare și optimizare în ceea ce privește porțelanul, ceramica tehnică, electroceramica și țiglele.

Industria agricolă

Industria agricolă

Producem și recondiționăm piese și accesorii pentru utilajele folosite în industria agricolă.

Industria reciclării

Industria reciclării

Materiile prime necesare sunt reutilizate în ciclurile de producție, reziduurile devenind astfel materii prime valoroase.

Industria hydropower

Industria hydropower

Șnecurile hydropower reprezintă o tehnologie care nu dăunează mediului înconjurător.

Industria biogazului și compostului

Industria biogazului și compostului

Beneficiați, în cadrul serviciilor noastre, de întreg programul de protecție împotriva uzurii pentru operarea eficientă a biogazului și a compostului.