Porumbacu de Jos Nr.278, 557190, Sibiu

(+40)269-522022

office@durus.ro

despre noi

Societatea Comercială DURUS SRL a fost înființată la începutul anului 2005 ca producător de piese și subansamble rezistente la uzură, oferind, în colaborare cu parteneri remarcați pe piața tribotehnicii, și servicii de recondiționare a pieselor uzate din domenii variate de activitate. Partenerul nostru principal, compania REHART, operează (de la înființarea sa din 1983) în mai multe domenii, atât pentru evitarea și reducerea uzurii, cât și pentru recondiționarea pieselor industriale supuse acesteia. Prin intermediul companiei noastre, beneficiați de know-how temeinic pentru prelungirea duratei de funcționare a utilajelor dumneavoastră, cu efecte vizibile în reducerea timpului de stagnare cauzat de înlocuiri și reparații.

 

deschiși la nou

Suntem dispuși să răspundem și să ne adaptăm cerințelor de actualitate ale clienților noștri. În istoria companiei, am dezvoltat în permanență noi proceduri, reușind astfel să ținem pasul cu evoluția industriilor în care activăm. Acest lucru a necesitat de multe ori implementarea unor noi idei care au reprezentat un beneficiu nu doar pentru clienți, ci și pentru dezvoltarea companiei noastre.

 

totul se schimbă, calitatea rămâne

Acceptarea tuturor provocărilor nu înseamnă renunțarea la calitate, acesta fiind principiul după care ne coordonăm activitatea. Clienții noștri pot avea certitudinea că serviciile oferite de compania noastră, deși conforme noilor tehnologii, nu cunosc niciun compromis în ceea ce privește calitatea. Produsele sunt verificate cu atenție înainte de a intra în posesia beneficiarului.

 

interdisciplinaritate

Colaborarea cu un număr mare de companii ce activează în mai multe domenii reprezintă o altă caracteristică pe care o valorificăm și care ne recomandă. Oferim o gamă largă de produse utilizate în diverse industrii: piese de schimb pentru industria ceramică (prese, mixere, purificatoare etc.), subansamble și componente destinate prelucrării ulterioare (piese debitate la comandă, elemente asamblate prin sudură etc.).

 

.

 

 

Echipa

Morariu Ilie

Morariu Ilie

Director general

+40 744 549 084
ilie.morariu@durus.ro
Vișa Vlad

Vișa Vlad

Director vânzări

+40 752 309 603
vlad.visa@durus.ro
Morariu Fineas

Morariu Fineas

Director tehnic

+40 741 100 955
morariu.fineas@durus.ro