Porumbacu de Jos Nr.278, 557190, Sibiu

(+40)269-522022

office@durus.ro

Servicii

În colaborare cu parteneri vechi pe piața tribotehnicii, Durus oferă remedii bune pentru problemele cu uzura pieselor. Unul din partenerii de bază operează de la înființarea sa în anul 1983 în domeniul soluțiilor de evitare și reducere a uzurii de orice fel, precum și de recondiționare a pieselor industriale supuse uzurii.

Prin intermediul companiei noastre aveți posibilitatea de a beneficia de know-how solid pentru a prelungi viața utilajelor dumneavoastră, reducând astfel timpii de stagnare pentru înlocuire si reparții.

Recondiționăm, blindăm și optimizăm piesele supuse uzurii pentru mașinile de producție din industria ceramicii și cea a porțelanului, pentru industria sticlei și cea a hârtiei, pentru instalații de recycling și pentru unelte agrare, pentru centrale electrice și termice, pentru minerit și industria oțelului. În domeniul construcțiilor, recondiționăm piesele de uzură ale instalațiilor de concasare, de mixare, căptușiri interioare și pâlnii, role, coroane de foraj, elemente ale instalațiilor și agregatelor din fabricile de ciment, stațiile de sort si balastru.