Porumbacu de Jos Nr.278, 557190, Sibiu

(+40)269-522022

office@durus.ro

Companiile de succes în ceramică produc și comercializează cărămizi, cărămizi de clincher și țigle pentru acoperișuri, iar Durus își ajută clienții cu utilaje atât pentru pregătirea materialelor, cât și pentru extrudare. De asemenea, oferim un proces amplu de optimizare și consultații în ceea ce privește extrudarea.

Starea sistemelor și a utilajelor este stabilită cu ajutorul unor metode de analiză de ultimă generație. Sunt respectate, astfel, condițiile preliminare pentru o eficacitate maximă cu un minim consum de energie și mai puține reziduuri prin reducerea variațiilor extrudării și a utilizării materialelor uscate, diminuând considerabil costurile suportate de clienți și îmbunătățindu-se calitatea produsului final.

Alte industrii

Industria cimentului și asfaltului

Industria cimentului și asfaltului

Suntem capabili să oferim clienților noștri din industria cimentului și soluții personalizate.

Ceramică fină

Ceramică fină

Oferim servicii de fabricare, recondiționare și optimizare în ceea ce privește porțelanul, ceramica tehnică, electroceramica și țiglele.

Industria agricolă

Industria agricolă

Producem și recondiționăm piese și accesorii pentru utilajele folosite în industria agricolă.

Industria reciclării

Industria reciclării

Materiile prime necesare sunt reutilizate în ciclurile de producție, reziduurile devenind astfel materii prime valoroase.

Industria hydropower

Industria hydropower

Șnecurile hydropower reprezintă o tehnologie care nu dăunează mediului înconjurător.

Industria biogazului și compostului

Industria biogazului și compostului

Beneficiați, în cadrul serviciilor noastre, de întreg programul de protecție împotriva uzurii pentru operarea eficientă a biogazului și a compostului.