Porumbacu de Jos Nr.278, 557190, Sibiu

(+40)269-522022

office@durus.ro

Beneficiați, în cadrul serviciilor noastre, de întreg programul de protecție împotriva uzurii pentru operarea eficientă a biogazului și a compostului. Soluțiile pe care le oferim clienților noștri se pliază pe cele mai variate cerințe ale acestora. Flexibilitatea materialelor și a procedurilor, precum și experiența acumulată în cei 14 ani garantează protecția împotriva uzurii cauzate de sarcinile ridicate. Piesele sunt fie construite în totalitate, fie complet recondiționate. Cu excepția carcaselor pentru pompe, piesele sunt recondiționate, iar părțile pistoanelor rotative confecționate din cauciuc durificat sunt înlocuite. Gestionarea eficientă și, după caz, serviciile pe teren asigură prelucrarea eficace a protecției împotriva uzurii, a recondiționării sau a construcției de la zero.

Alte industrii

Industria ceramică

Industria ceramică

Durus își ajută clienții din industria ceramică cu utilaje atât pentru pregătirea materialelor, cât și pentru extrudare.

Industria cimentului și asfaltului

Industria cimentului și asfaltului

Suntem capabili să oferim clienților noștri din industria cimentului și soluții personalizate.

Ceramică fină

Ceramică fină

Oferim servicii de fabricare, recondiționare și optimizare în ceea ce privește porțelanul, ceramica tehnică, electroceramica și țiglele.

Industria agricolă

Industria agricolă

Producem și recondiționăm piese și accesorii pentru utilajele folosite în industria agricolă.

Industria reciclării

Industria reciclării

Materiile prime necesare sunt reutilizate în ciclurile de producție, reziduurile devenind astfel materii prime valoroase.

Industria hydropower

Industria hydropower

Șnecurile hydropower reprezintă o tehnologie care nu dăunează mediului înconjurător.