Porumbacu de Jos Nr.278, 557190, Sibiu

(+40)269-522022

office@durus.ro

În prelucrarea produselor din ceramică fină, este esențială supravegherea continuă a tuturor fazelor procesului de prelucrare. Procesul de modelare necesită o atenție sporită în vederea obținerii produselor de calitate superioară.

  • Fabricarea porțelanului

Optimizăm procesul de fabricare prin matrițare. Dispozitivul de extrudare este special creat pentru producția porțelanului, pentru care furnizăm piese de schimb rezistente la uzură. Acestea sunt fabricate independent de producător și în concordanță cu cerințele clientului și cu specificațiile utilajului folosit pentru pregătirea materialului.

  • Ceramică tehnică

Fabricăm și recondiționăm șnecuri din oțel inoxidabil și furnizăm piese și învelișuri de schimb.

  • Electroceramică

Pentru pregătirea corpurilor ceramice, fabricăm șnecuri din oțel inoxidabil pentru producătorii de catalizatori, aceste șnecuri având un nivel de abraziune extrem de scăzut.

  • Țigle

Serviciile noastre includ atât optimizarea modelării, cât și furnizarea pieselor de schimb rezistente la uzură și recondiționarea acestora, valabile și pentru produsele comercializate de alți producători.

Alte industrii

Industria ceramică

Industria ceramică

Durus își ajută clienții din industria ceramică cu utilaje atât pentru pregătirea materialelor, cât și pentru extrudare.

Industria cimentului și asfaltului

Industria cimentului și asfaltului

Suntem capabili să oferim clienților noștri din industria cimentului și soluții personalizate.

Industria agricolă

Industria agricolă

Producem și recondiționăm piese și accesorii pentru utilajele folosite în industria agricolă.

Industria reciclării

Industria reciclării

Materiile prime necesare sunt reutilizate în ciclurile de producție, reziduurile devenind astfel materii prime valoroase.

Industria hydropower

Industria hydropower

Șnecurile hydropower reprezintă o tehnologie care nu dăunează mediului înconjurător.

Industria biogazului și compostului

Industria biogazului și compostului

Beneficiați, în cadrul serviciilor noastre, de întreg programul de protecție împotriva uzurii pentru operarea eficientă a biogazului și a compostului.